Welkom bij de blog van PURI Health Products

illustratie vitamine potje met PURI Health Products met bolletjes waarin atomen van vitamine

PURI Health Products is opgericht om jou een onafhankelijk platform te bieden, die alle supplementen op het gebied van vitamine en mineralen tegen het licht houdt.

Hoi… ik ben Andre van den Herik, oprichter van het merk PURI Health Products en samen met mijn vrouw Chonlatip Phurikeart eigenaar van Sjaba wellness. Wil je een keer een echt goede massage? Kom dan langs bij de salon in Helmond.

Waarom een vitamine en minerale platform?

Al jaren adviseren wij onze klanten om naast de massages ook goed te letten op voldoende inname van Magnesium. Dat is begonnen met het zoeken naar de oplossing voor mensen met spierproblemen. Wat zou naast een massage bij kunnen dragen aan het goed functioneren van de spieren. Je komt dan al snel uit bij magnesium.

Voordat ik iets adviseer aan een klant, wil ikzelf eerst alles weten van dit product. Tijdens mij zoektocht naar welke vorm van magnesium wij zouden adviseren, kwam ik er al snel achter dat er een hoop verschillende informatie te vinden is. Je zou zeggen, hoe meer informatie hoe beter… Ja klopt, maar als veel van die informatie tegenstrijdig is komt bij mij de vraag al snel op. Wat is nu de waarheid?

Vandaar dat ik dit platform ben gestart zodat jij mee kan profiteren van mijn zoektocht naar antwoorden. Niet iedereen zal het eens zijn met mijn keuze voor de beste supplementen. Ik zal mijn keuze altijd zo goed mogelijk onderbouwen en sta open voor discussie 🙂 

 

“the truth is the truth, till someone convince you otherwise” 

 

Geef een reactie

Open chat
Hallo, kunnen we je helpen?
(Klik op de knop 'Open Chat' hieronder om een bericht te sturen)