PURI Health Products is ontstaan vanuit onze ervaring in de wellness branch.

Klanten kwamen naar ons toe met klachten in hun spieren, gewrichten en mentale klachten zoals stress en burnouts. Hoe wel een goede massage heel goed kan bijdragen bij het oplossen van deze klachten, is het ook belangrijk dat het lichaam goed functioneert.
De juiste hoeveelheid per dag binnen krijgen van alle benodigde vitamine en mineralen is net zo belangrijk, maar nog niet zo gemakkelijk.

Wij proberen je dan ook te helpen om dit voor elkaar te krijgen. Op het internet biedt iedereen maar alles aan en de één beweert dit en de ander dat.
Bij PURI Health Products besteden we bijna alle tijd aan het uitzoeken wat nu écht de beste producten zijn. Uiteraard geven we advies om zo veel mogelijk uit gezond eten te halen. Mocht dat nu voor wat voor reden dan ook niet helemaal lukken, wat zijn dan de beste supplementen die bij kunnen dragen aan je dagelijkse inname.
In de webwinkel hebben wij een selectie gemaakt van producten waar wij 100% achter staan en alle informatie waarom wij deze keuze gemaakt hebben.
Verder vindt je informatie over producten die wij nog niet verkopen maar we wel kunnen aanraden.

Surf lekker door onze website en blog en hopelijk kunnen we je helpen bij het maken van goede keuzes voor een gezonde levensstijl.

Heb je vragen over onderwerpen of producten die nog niet op onze website zijn behandeld. Laat het ons weten via het contactformulier en wie weet nemen we jouw onderwerp mee in aanvulling van informatie op onze site of blog…

Veel leesplezier en/of alvast bedankt voor je aankoop!

 

Het team van PURI Health Products 

Andre van den Herik
Founder / Creative content & Design

Verantwoordelijk voor de product selectie en informatieve inhoud van de website

Chonlatip Phurikeart
Founder / Marketing

Verantwoordelijk voor de marketing van PURI Health Products

Julia van Neerven
Klantenservice

Voor al je vragen over de producten of je verzending